O nama

Povijest tvrtke

Od starih Egipčana, Grka i Iračana pa do danas sat se koristio kao simbol i mjerna jedinica vremena. I upravo su stoljeća morala proći da se od prvobitno sunčanih počnu proizvoditi mehanički satovi. Satovi su kroz stoljeća najprije krasili crvke, džamije, trgove, a danas su u mnogome detalj koji uvelike krasi našu osobnost. Tako je sat na ruci danas simbol životnog stila, odraz ukusa i vremena u kome živimo.

INOMA danas zastupa jedne od najpoznatijih svjetskih proizvođača satova i nakita: Joop!, Cerruti 1881, Jaguar, Festina, Pierre Cardin, Esprit, Lotus i Lotus Style, Calypso, Puma, Casio,... Uz satove i nakit, u svojoj maloprodajnoj mreži nudimo još i sunčane naočale najpoznatijih imena u svijetu naočala: RayBan, Stella McCartney, DolceGabanna, Bvlgari, Armani, Prada, Burberry, Vogue,...

U sklopu selektivne parfumerije uvodimo vaš u mirisni svijet parfema, preparativne i dekorativne kozmetike selektivnih brandova- Chanel, Lancome, Shiseido, YSL, Givenchy, Estee Lauder, Clinique,...i mnogi drugi.