1. INOMA POSAO: Prodajni savjetnik (m/ž)

  INOMA POSAO: Prodajni savjetnik (m/ž)

  Inoma d.o.o. ima potrebu za prodajnim savjetnicima. Ukoliko ste elokventni, samostalni i prepoznajete estetske vrijednosti, na pravom ste mjestu.

  Saznaj više...
 2. ARMANI CODE EDP - Orijentalni drvenasti miris!!

  ARMANI CODE EDP - Orijentalni drvenasti miris!!

  ARMANI CODE sinonim je za muževnost, karizmu i magnetizam. Novi miris utjelovljuje elegantan, intenzivan aspekt prepoznatljive zavodljive privlačnosti tog mirisa: ARMANI CODE EAU DE PARFUM.

  Saznaj više...
 3. Armani SI - Koji SI je tvoj SI?

  Armani SI - Koji SI je tvoj SI? Otkrijte kolekciju Sì mirisa i pronađite svoj omiljeni. "Sì odaje počast modernoj ženstvenosti i donosi neodoljivu kombinaciju gracioznosti, snage i slobode duha."KULTNA Sì OBITELJ Saznaj više...
 4. XERJOFF – LUKSUZ SA KARAKTEROM

  XERJOFF – LUKSUZ SA KARAKTEROM

  Kada spomenemo Xerjoff, istinskim ljubiteljima parfema će odmah biti jasno da nam kroz unikatno iskustvo njihovi jedinstveni mirisi otvaraju jednu sasvim novu dimenziju.

  Saznaj više...
 5. PARFEMI ROĐENI IZ POTPUNE UMJETNIČKE SLOBODE!

  PARFEMI ROĐENI IZ POTPUNE UMJETNIČKE SLOBODE!

  Kada je Frederic Malle 2000. godine odlučio pokrenuti vlastitu parfemsku kuću, industrija je bila u vrlo pasivnom stanju – u fokusu je bila reklama, zatim sam imidž, javne ličnosti, pakovanje, te, naposljetku, parfem koji pristaje svima. Kreativni proces, umjetnički izričaj, miris pa i sam parfumer bili su potpuno marginalizirani.

  Saznaj više...
 6. Pokloni koji će probuditi emocije by Armani

  Pokloni koji će probuditi emocije by Armani Učinite nadolazeće blagdane nezaboravnima uz Armani Beauty poklone. Ženstveni cvjetni i začinski mirisi za nju, a zavodnički mirisni akordi za njega.SAVRŠEN POKLON ZA NJUSì PASSIONE PARFEMSKA VODA Elegantan, senzualan i ženstven. Opijajući miris cvjetnih i voćnih nota kreiran za ženu koja je strastvena, ž Saznaj više...
 7. Advanced Genefique Serum by Lancome

  Advanced Genefique Serum by Lancome JEDINSTVEN KOMPLEKS 7 PREBIOTIČKIH I PROBIOTIČKIH FRAKCIJALancômeov ikonski serum obogaćen je sa jedinstvenom kombinacijom koja je pomno odabrana među sastojcima koji djeluju na mikrobiom kože. Svaka kapaljka sadrži 30 miliona prebiotičkih i probiotičkih frakcija*; koji su prava doza hranjivih sastojaka nužnih za zdrave Saznaj više...
 8. My Way by Armani - Novi miris za žene!

  My Way by Armani - Novi miris za žene!

  Novi ženski miris od Armani, MY WAY Vas poziva da spoznate važnost svakog trenutka - živite punim plućima, proširite vidike i upustite se u pustolovne susrete koje svijet nudi.

  Saznaj više...
 9. FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

  FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

  Međunarodna tradicija brenda Festina, sa svojim švicarskim osnivačem i više od 100 godina historije, označava visokokvalitetne satove po atraktivnoj cijeni. Osim najboljeg odnosa cijene i kvaliteta u industriji, Festina satovi ubjeđuju klasičnim i sportskim izgledom, što je pogodno za svaku priliku. Od Festine postoji širok izbor modela za muškarce i žene, koji su idealni modni dodatci..

  Saznaj više...
 10. Brosway - Nova Affinity kolekcija

  Brosway - Nova Affinity kolekcija

  Iza imena Brosway stoji već 40 godina inspirišućeg i impresivnog rada jedne porodice – porodice Bros Manifatture koja insistira na neobičnom dizajnu, fleksibilnosti, inovativnosti, nosivosti i kvalitetnim materijalima, te već decenijama nudi svojim vjernim zaljubljenicima idealan omjer cijena i kvalitete objedinjen u svakom komadu Brosway nakita.

  Saznaj više...

Items 1-10 of 27

Page
Show po stranici

Inoma blog