1. INOMA POSAO: Make up artist - Mac cosmetics

  INOMA POSAO: Make up artist - Mac cosmetics

  Inoma danas upošljava više od 50 ljudi, na tržištu smo prisutni više od dvije decenija, i svakim segmentom nastojimo sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja

  Saznaj više...
 2. Lotus Silver - urbana elegancija

  Lotus Silver - urbana elegancija

  Lotus je brend koje je svoje putovanje započeo u Festina grupaciji još davne 1980. godine. Danas vrijedi za svjetski poznati brend čije karakteristike najviše odgovaraju najzahtjevnijem dijelu naše publike- ¨omladini¨.

  Saznaj više...
 3. Dita Lancier - sunčane naočale koje nadilaze granice sporta

  Dita Lancier - sunčane naočale koje nadilaze granice sporta

  U stalnoj potrazi za novitetima i savršenstvom uočili smo da na bosansko hercegovačkom tržištu fali visoko selektivan brend naočala koji će zadovoljiti kriterije najzahtjevnije publike. 

  Saznaj više...
 4. Festina satovi 2019 - Festina always fits!

  Festina satovi 2019 - Festina always fits!

  Sa više od 30 godina tradicije Festina Group je prestižna internacionalna firma specijalizovana za proizvodnju pet prestižnih i konkurentnih brendova satova: Calypso, Lotus, Festina, Jaguar i Candino te dva brenda nakita: Lotus Style i Lotus Silver.

  Saznaj više...
 5. INOMA POSAO: Serviser ručnih satova - urar

  INOMA POSAO: Serviser ručnih satova - urar

  Zbog proširenja obima posla u potrazi smo za serviserima ručnih satova i nakita na području Bosne i Hercegovine. Radno mjesta u Sarajevu i Kiseljaku. 

  Saznaj više...
 6. For Art's Sake sunčane naočale - ekskluzivno u INOMI!

  For Art's Sake sunčane naočale - ekskluzivno u INOMI!

  Dragi naši vjerni pratitelji, za vas ponovo pripremamo samo najbolje iz svijeta naočala. Naš zadatak uvijek je bio da pratimo modne trendove i donosimo na Inoma police najtraženije modele iz svijeta naočala.

  Saznaj više...
 7. INOMA web shop - od ideje do realizacije

  INOMA web shop - od ideje do realizacije

  Nema ljepšeg osjećaja nego kad se ostvari nešto što se toliko dugo očekuje. Zadnjih 9 dana je bilo veoma burno za sve nas u Inoma kompaniji; svaki detalj web shopa se morao dobro odraditi i testirati kako bi osigurali što bolje korisničko iskustvo.

  Saznaj više...

7 Items

Show po stranici

Inoma blog