1. Black Friday ponude i pokloni

  Black Friday ponude i pokloni

  Inoma Black Friday. U periodu 14.11. - 30.11 svakog dana Vas očekuju posebne ponude i pokloni. #blackfriday #lancome #biotherm #armani #ysl .

  Saznaj više...
 2. Advanced Genefique Serum by Lancome

  Advanced Genefique Serum by Lancome JEDINSTVEN KOMPLEKS 7 PREBIOTIČKIH I PROBIOTIČKIH FRAKCIJALancômeov ikonski serum obogaćen je sa jedinstvenom kombinacijom koja je pomno odabrana među sastojcima koji djeluju na mikrobiom kože. Svaka kapaljka sadrži 30 miliona prebiotičkih i probiotičkih frakcija*; koji su prava doza hranjivih sastojaka nužnih za zdrave Saznaj više...
 3. My Way by Armani - Novi miris za žene!

  My Way by Armani - Novi miris za žene!

  Novi ženski miris od Armani, MY WAY Vas poziva da spoznate važnost svakog trenutka - živite punim plućima, proširite vidike i upustite se u pustolovne susrete koje svijet nudi.

  Saznaj više...
 4. FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

  FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

  Međunarodna tradicija brenda Festina, sa svojim švicarskim osnivačem i više od 100 godina historije, označava visokokvalitetne satove po atraktivnoj cijeni. Osim najboljeg odnosa cijene i kvaliteta u industriji, Festina satovi ubjeđuju klasičnim i sportskim izgledom, što je pogodno za svaku priliku. Od Festine postoji širok izbor modela za muškarce i žene, koji su idealni modni dodatci..

  Saznaj više...
 5. Brosway - Nova Affinity kolekcija

  Brosway - Nova Affinity kolekcija

  Iza imena Brosway stoji već 40 godina inspirišućeg i impresivnog rada jedne porodice – porodice Bros Manifatture koja insistira na neobičnom dizajnu, fleksibilnosti, inovativnosti, nosivosti i kvalitetnim materijalima, te već decenijama nudi svojim vjernim zaljubljenicima idealan omjer cijena i kvalitete objedinjen u svakom komadu Brosway nakita.

  Saznaj više...
 6. KILIAN PARIS – BEZVREMENSKI LUKSUZ!

  KILIAN PARIS – BEZVREMENSKI LUKSUZ!

  KILIAN PARIS je niche parfemska kuća iz Pariza koju na bosanskohercegovačkom tržištu možete pronaći ekskluzivno u Inoma dućanima. Osnovao ju je Kilian Hennessy, unuk osnivača LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), najveće svjetske grupacije luksuznih brendova i nasljednik moćne loze Hennessy, najpoznatijeg proizvođača konjaka.

  Saznaj više...
 7. BERING - Satovi i nakit inspirisani danskim dizajnom

  BERING - Satovi i nakit inspirisani danskim dizajnom

  Kada je danski avanturist i poslovni covjek Rene Kaerskov skočio iz helikoptera u ledeno hladni Arktik 2008.godine nije ni slutio da je padobranom ušao u novu eru. Slijećući na najsjeverniju tačku svijeta,njegovo srce osvojila  je hladna jednostavna ljepota i beskrajno bijela prostranstva vječno leda..

  Saznaj više...
 8. Armani Beauty ekskluzivno u Inoma parfumeriji

  Armani Beauty ekskluzivno u Inoma parfumeriji

  U okviru prekrasne Inoma parfumerije, u shopping centru SCC prezentirana je Armani beauty kozmetika.

  Saznaj više...
 9. 5 razloga zašto odabrati Frederique Constant Worldtimer?

  5 razloga zašto odabrati Frederique Constant Worldtimer?

  Za sve vas koji strastveno volite putovanja izdvajamo jedan od najprodavanijih modela Frederique Constant- CLASSIC WORLDTIMER MANUFACTURE.

  Saznaj više...
 10. FUTURE FOREVER – Nova kolekcija For Art's Sake sunčanih naočala

  FUTURE FOREVER – Nova kolekcija For Art's Sake sunčanih naočala

  Inoma vam donosi novu kolekciju dizajnerskog brenda naočala For Art's Sake, koji je upravo objavio svoj 8. spektar impresivnih modela: FUTURE FOREVER.

  Saznaj više...

Items 1-10 of 25

Page
Show po stranici

Inoma blog