5 razloga zašto odabrati Frederique Constant Worldtimer?

Za sve vas koji strastveno volite putovanja izdvajamo jedan od najprodavanijih modela Frederique Constant- CLASSIC WORLDTIMER MANUFACTURE.

Glavni partner svih vaših poslovnih putovanja


Frederique Constant Classic Worldtimer Manufacture - svi modeli se mogu pohvaliti FC-718 automatskim pokretima širine 30mm i debljine 6,2mm.


Elegantni sat za gospodu koja traži sofisticirani i rafinirani sat koji će laskati svakom muškom zglobu, ne samo da se savršeno uklapa sa odjelom već će postati savršen i bitan dodatak svih vaših poslovnih putovanja.


Lagano rukovanje i navijanje

Ono što ovaj model izdvaja je nevjerovatni brojčanik ukrašen kartom svijeta u središtu te jednostavno rukovanje. Sve funkcije su lako podesive na osnovu krunice u što se možete uvjeriti i sami. Donosimo vam kratak video kako naviti ovaj dijamant iz Frederique Constant kolekcije.




In-House Movement

Sat je pomno dizajniran i proizveden od strane Frederiqu stručnjaka, za vas koji ste istinski satoljubci koji znaju da cijene trud i rad uložen u proizvodnju jednog ovakvog remek dijela.


Frederique Constant Classic Worldtimer Manufacture - svi Manufacture satovi su razvijeni, proizvedeni i sastavljeni u fabrici u Genevi od strane FC inženjera i radnika.


Pokreti veličine svega 30mm i debljine 6,2mm su izrađeni od 139 dijelova sa 26 rubina, smješteni u 'okove' od nehrdžajućeg čelika pokazuju sate, minute, sekunde, datum te vrijeme u različitim svijetskim gradovima istovremeno.


Ekološki osvješten


Jeste li znali? Automatik satovi su poprilično tačni sa dozvoljenim odstupanjem +- 30 sekundi po danu.


Automatski pokreti FC-718 su još jedan bitan epitet. Sat se navija pomoću rotora koji se okreće jednostavnim pokretom vaše ruke. Nudi vam 42h rezervu energije nakon što ga skinete sa zgloba.


Povoljna cijena


Frederique Constant Classic Worldtimer Manufacture - inspirisani su sa nevjerovatno detaljnom mapom svijeta i svojim plavim brojčanikom.


Sigurna sam da će mnogi od vas da se nasmiju na ovu konstataciju 'povoljna cijena', no kada uzmemo u razmatranje činjenicu da je ovo najpovoljniji WORLDTIMER u svojoj klasi satova počinjemo polako da svaćamo istinske vrijednosti i trud koji ulaže Frederiqu grupacija- sa prepoznatljivom misijom 'ACCESSIBLE LUXURY'.


5 razloga zašto odabrati Frederique Constant Worldtimer?