Armani Beauty ekskluzivno u Inoma parfumeriji

U okviru prekrasne Inoma parfumerije, u shopping centru SCC prezentirana je Armani beauty kozmetika.

Ovo je prvi put da u Bosni i Hercegovini možete kupiti ovu luksuznu kozmetiku. Zahvaljujući inovacijama, lakoći upotrebe, prekrasnim nijansama i teksturama, proizvodi Armani Beauty kozmetike jedni su od omiljenih vizažistima iz cijelog svijeta.


Armanijev modni izričaj definiraju elegancija i jednostavne linije luksuznih i profinjenih materijala.


Od haute couture do ready-to-wear kolekcija izrađenih od vrhunskih materijala, Giorgio Armani nam donosi jedinstven i prepoznatljiv potpis koji pronosi poruku da ljepota i udobnost idu ruku pod ruku. Filozofija savršenog dizajna, kod kojeg je kombinacija funkcionalnosti i ljepote jednostavno neizostavna.

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku branda Giorgio Armani Beauty hvale visažisti diljem svijeta. Giorgio Armani nam donosi osobnu viziju make-upa: preciznost i jednostavnost nanošenja, uz umjetničku viziju kao ključ isticanja unutarnje ljepote u punom sjaju.


Profinjenog i luksuznog dizajna, inovativne make-up formule osmišljene su baš po mjeri za svaku ženu koja zna što želi


Nadahnuta najljepšim tkaninama i teksturama (Luminous Silk – svilom, Maestro – baršunom, Face Fabric – šifonom), Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Beauty, interpretira dizajnerovu avangardnu viziju make-upa i boja. Na svakoj modnoj reviji nalazi se Armani Runaway Lab u backstageu, gdje se stvaraju nove nijanse i teksture namijenjene novoj kolekciji. Moda nikada nije bila bliže make-upu. Najbolje formule za nevjerojatne rezultate i osjetilna iskustva!


Svaki Armani proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda.


Svaki Armani proizvod predstavlja jedinstven dress code za lice, dok je sam gospodin Armani involviran u cijeli proces kreiranja svoje beauty linije – od formule do pakiranja. Samo dio must-have proizvoda su Luminous Silk puder – revolucionarne fusion make up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, Lip Maestro – prvi tekući mat ruž s blistavom notom, sjajniji od klasičnih mat ruževa i sofisticiraniji od sjajila pa sve do maskare Eyes to Kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Za one koji vole osobno vodstvo, Giorgio Armani Face dizajneri za lice uvijek su dostupni za stručne savjete po mjeri.

Kozmetika Giorgio Armani Beauty u Bosni i Hercegovini dostupna je ekskluzivno u parfumeriji Inoma, u sklopu Sarajevo City Centra u Sarajevu. Predivno dizajniran namještaj na prodajnom mjestu uključuje prepoznatljivu Giorgio Armani nijansu crvene, inspiriranu ružem ‘red carpet red’ #400. Prostor omogućuje klijentima da dožive iskustvo isprobavanja Giorgio Armani makeup-a i mirisa.


Izdvojite vrijeme za nezaboravno iskustvo..


Originalni tekst namijenjen za Armani Beauty u Inoma parfumeriji je kreiran od strane Fashion.Beauty.Love. Hvala na lijepim riječima.

Armani Beauty ekskluzivno u Inoma parfumeriji