BERING - Satovi i nakit inspirisani danskim dizajnom

Kada je danski avanturist i poslovni covjek Rene Kaerskov skočio iz helikoptera u ledeno hladni Arktik 2008.godine nije ni slutio da je padobranom ušao u novu eru. Slijećući na najsjeverniju tačku svijeta,njegovo srce osvojila  je hladna jednostavna ljepota i beskrajno bijela prostranstva vječno leda..


Očaran ovim fascinantnim dojmovima,očarao je i svoje poslovne partnere Michaela Witta Johansena i Larsa Grama svojim opisima izuzetnog sjaja arktičkog krajolika.

Inspirisani prekrasnim slikama ,dvojica Danaca započeli su razvijati viziju novog branda satova-marke satova koja bi bila jednako čista,bistra i prekrasna kao i sam Arktik. Rodjena je ideja za BERING.



Izdvojite vrijeme za nezaboravno iskustvo..


Bezvremenski lijep i dugotrajan poput ledenih pejzaža Arktika, Bering jednostavno spaja minimalistički danski dizajn sa jakim i visokokvalitetnim materijalima. Bering je izrađen od prvoklasnih materijala, koji imaju zagarantovanu trajnost i u savršenom su skladu sa savremenim dizajnom.


Izdvojite vrijeme za nezaboravno iskustvo..


Inspirisan ljepotom Arktika, stil kolekcije Bering satova i nakita odlikuju jasni, prostrani oblici i čista elegancija. U svaki komad nakita: visokotehnološka keramika otporna na ogrebotine sa svojim tipičnim „mekim dodirom“, sjajni polirani nehrđajući čelik, SWAROVSKI ELEMENTI i pjenušavo kamenje sa cirkonima garantuju ljepotu i izuzetnu trajnost.


Bering za sve žene i muškarce koji ne pristaju na kompromise i vole jednostavnost. Odličan je odabir za dnevne izazove ili poslovni outfit.


Poklonite tajnu poruku kao simbol vaše duboke ljubavi, vjere i naklonosti. Sve čari privjeska urezane su nježnim slovima ili simbolima koji osvajaju srca najmilijih.


Bering privjesci - simboli ljubavi za svaku priliku


Stvorite izvanredan izgled s jedinstvenim kombinacijama. Ova kolekcija nakita prezentuje fino izrađene mrežaste narukvice, ogrlice koje se mogu savršeno kombinovati s velikim izborom različitih privjesaka.


Bering mesh narukvice i ogrlice stvorene za ljubitelje elegancije.


BERING - Satovi i nakit inspirisani danskim dizajnom