1. FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

    FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

    Međunarodna tradicija brenda Festina, sa svojim švicarskim osnivačem i više od 100 godina historije, označava visokokvalitetne satove po atraktivnoj cijeni. Osim najboljeg odnosa cijene i kvaliteta u industriji, Festina satovi ubjeđuju klasičnim i sportskim izgledom, što je pogodno za svaku priliku. Od Festine postoji širok izbor modela za muškarce i žene, koji su idealni modni dodatci..

    Read more...
  2. BERING - Satovi i nakit inspirisani danskim dizajnom

    BERING - Satovi i nakit inspirisani danskim dizajnom

    Kada je danski avanturist i poslovni covjek Rene Kaerskov skočio iz helikoptera u ledeno hladni Arktik 2008.godine nije ni slutio da je padobranom ušao u novu eru. Slijećući na najsjeverniju tačku svijeta,njegovo srce osvojila  je hladna jednostavna ljepota i beskrajno bijela prostranstva vječno leda..

    Read more...
  3. 5 razloga zašto odabrati Frederique Constant Worldtimer?

    5 razloga zašto odabrati Frederique Constant Worldtimer?

    Za sve vas koji strastveno volite putovanja izdvajamo jedan od najprodavanijih modela Frederique Constant- CLASSIC WORLDTIMER MANUFACTURE.

    Read more...
  4. Frederique Constant - Živite svoju strast

    Frederique Constant - Živite svoju strast

    Napokon imamo mogućnost da vam predstavimo jedan od najvećih i najekskluzivnijih brendova u svijetu ručnih satova – Frederique Constant.

    Read more...
  5. Festina satovi 2019 - Festina always fits!

    Festina satovi 2019 - Festina always fits!

    Sa više od 30 godina tradicije Festina Group je prestižna internacionalna firma specijalizovana za proizvodnju pet prestižnih i konkurentnih brendova satova: Calypso, Lotus, Festina, Jaguar i Candino te dva brenda nakita: Lotus Style i Lotus Silver.

    Read more...

5 Items

Show po stranici

SATOVI