Brosway - Nova Affinity kolekcija

Iza imena Brosway stoji već 40 godina inspirišućeg i impresivnog rada jedne porodice – porodice Bros Manifatture koja insistira na neobičnom dizajnu, fleksibilnosti, inovativnosti, nosivosti i kvalitetnim materijalima, te već decenijama nudi svojim vjernim zaljubljenicima idealan omjer cijena i kvalitete objedinjen u svakom komadu Brosway nakita.


Brosway brend nastoji povezati tradiciju sa inovativnošću koja ide ispred aktuelnih trendova, te odaje utisak uvijek aktuelnog nakita čije su kolekcije dizajnirane unazad pet godina podjednako tražene i prizvode se paralelno sa najnovijim. Brosway predstavlja način postojanja, razmišljanja i ljubavi, gdje na taj način dolazi do stvaranja novih modela u Affinity kolekciji.



Nježne nijanse bijele boje stvaraju prstenove novih modela Affinity kolekcije. Jednostavno neodoljiv izbor.



Kvalitet Brosway nakita ogleda se u dragocjenosti materijala, jedinstvenoj obradi, te odgovornosti prema kupcu koju preuzimaju na sebe više nego fleksibilnom dvogodišnjom garancijom na nakit, a uz to ne smijemo zanemariti odgovornosti prema okolišu u vidu materijala podesnih za recikliranje. Sav Brosway nakit izrađen je od visokokvalitetnih materijala i podvrgnut je specifičnim testovima koji garantuju poštovanje parametara toksičnosti kako bi se dokazalo da ne izazivaju iritacije ili alergijske reakcije.


Nakit je dizajniran za sve životne dobi, udoban za nošenje u svim prilikama, kako večernjim tako i dnevnim. Kolekcije se međusobno upotpunjuju, te vas ne ograničavaju na komade unutar iste kolekcije. Kako ćete iskombinovati Brosway modne dodatke zavisi isključivo od vaše mašte.



U središtu pozornosti stavite plave cirkone i svjetlosne safirne kristalne naušnice iz kolekcije Affinity.


Raznolikost stilova i materijala različitih brendova koji funkcionišu pod okriljem jedne kompanije govore u prilog njihovoj kreativnosti, inovacijama i anticipiranju trendova, vrijednostima koje se smatraju zaslužnim za svjetsku potražnju koju posljednjih godina doživljava Brosway kao brend. U Bosni i Hercegovini imate priliku da se upoznate sa Brosway nakitom od 2015. godine a lociran je u prizemlju SCC-a, kao i u Inominim poslovnicama u okviru Alta, BBI, te Importanne shoping centra u Sarajevu, te u Delta Planet u Banjoj Luci i Bingo CC u Tuzli.


Iz Brosway Manifatture poručuju da uspješna kompanija mora biti i društveno odgovorna, te su i sami sudionici velikog broja umjetničkih, kulturnih i solidarnih događaja. Učesnici su i značajnog broja dobrotvornih organizacija, što je činjenica koja upotpunjuje naše zadovoljstvo zbog poslovanja sa Bros Manufatture kompanijom.



Hipnotički šarm i profinjena elegancija glavni su protagonisti reinterpretacije kolekcije Affinity. 


Brosway - Nova Affinity kolekcija