Čekanju je kraj - Urban Decay je stigao u Inoma parfumeriju, SCC

Navukli ste se na Urban Decay? Sve ono što obožavate moći ćete naći na jednom mjestu. Urban Decay je lansiran u Inoma parfumeriji u Sarajevo City Centru. Istaknite svoju individualnost uz najnovije proizvode - od baršunasto nježnih sjenila (uključujući neke od najprodavanijih paleta) i kremastih, „opakih“ ruževa za usne do proizvoda lagane teksture i sprejeva za završni izgled i fiksiranje, kako bi makeup trajao cijeli dan. Sadržaj vaše kozmetičke torbice više nikada neće biti isti.

Urban Decay je revolucionarni brand koji se zalaže za različitost i cruelty free proizvode još od svog lansiranja 1996. godine. Izvorno priopćenje za javnost objavilo je da su UD proizvodi „za oči, nokte, usne i kožu žena i muškaraca, koji žele ‘izazvati’ pojam ljepote i staviti svoj vlastiti pečat na nju ” te je tada pokrenuta misija branda koja je osporila status quo, podsjećajući ljude da je šminka za svakoga i da bi uvijek trebala biti zabavna, neukroćena i neočekivana.


WENDE ZOMNIR - Kreativna poslovna žena i zaljubljenica u šminku gotovo od rođenja.


Priča Urban Decaya započinje sredinom devedesetih, kada su ružičasta, crvena i bež boja zavladale prestižnim kozmetičkim tržištem. Ako ste željeli ljubičaste ili zelene nokte, morali ste posegnuti za čudnim rješenjima, primjerice markerima. Suočena s tim, Sandy Lerner (suosnivačica tvrtke Cisco Systems) donijela je hrabru odluku: ako „veliki igrači“ kozmetičke industrije nisu mogli zadovoljiti njezin alternativni ukus kada je šminka u pitanju, učinit će to ona sama.


Igrom sudbine, njezin poslovni menadžer David Soward upoznao ju je s kolegicom vizionarkom WENDE ZOMNIR, koja je također prepoznala nedostatke u paleti boja i odlučila unijeti određene promjene. Ubrzo su sklopile pakt koji je doveo do miješanja ‘odmetničkih’ boja lakova za nokte. Tako je u siječnju 1996. pokrenut URBAN DECAY s linijom od 10 ruževa za usne i 12 lakova za nokte. Nadahnuti izblijedjelim kulisama gradskog krajolika, osmislili su nesvakidašnje nazive kao što su SMOG, RUST, OIL SLICK i ACID RAIN. Prvi oglas u novinama sadržavao je pitanje „POVRAĆA LI VAM SE OD RUŽIČASTE BOJE?“, potičući revoluciju u industriji dekorativne kozmetike.


URBAN DECAY CHERRY PALETA - Najpoznatija paleta sjena nudi 12 nijansi napravljenih od fantastične formule koja daje baršunastu teksturu, bogatu boju i fleksibilnost.


Danas Urban Decay nudi širok asortiman visoko kvalitetne cruelty free kozmetike. Uz baršunasto nježna sjenila za oči (uključujući neke od najprodavanijih i često kopiranih paleta) i ‘opakih’ kremastih ruževa do proizvoda lagane teksture i sprejeva za završni izgled, UD ‘izaziva’ beauty industriju i zalaže se za one koji uživaju u svojoj individualnosti i prihvaćaju ono što ih čini drugačijima.


NAJPOŽELJNIJI URBAN DECAY PROIZVODI


PALETA NAKED HEAT


Nedavno lansirana paleta donosi sasvim novu erupciju boja! U ovu smo paletu spakirali 12 POTPUNO NOVIH nijansi sjenila. Od vrhunske mat crveno-smeđe boje, blistavog bakra do intenzivne bronce- ova paleta ima sve što je potrebno da biste postigli strastven izgled.


SPREJ ZA ZAVRŠNI IZGLED I FIKSIRANJE ŠMINKE ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY


Stop topljenju šminke. Ova revolucionarna provjerena formula spreja održava izgled Vaše šminke kao da ste je tek nanijeli i nakon 16 sati.


MASKARA PERVERSION


Perversion klizi i čini vas seksipilnim u jednom potezu. Naša ultra kremasta, izdužujuća i volumizirajuća formula prekriva svaku trepavicu s trostruko crnim pigmentima i duboko hranljivom formulom - za veće, crnje i opakije trepavice.


PODLOGA ZA SJENILA EYESHADOW PRIMER POTION


Bez nakupljanja u naborima. Življe boje. Lakše nanošenje. Nije ni čudo da se ovisnici o makeupu i visažisti podjednako oslanjaju na podlogu za neuništiva sjenila -Eyeshadow Primer Potion koja traju cijeli dan. Odaberite željeni finiš: Original (nevidljivo sušenje), Minor Sin (šampanj shimmer), Eden (nude mat) i Anti-Aging (korigira boje i prikriva nepravilnosti).


RUŽ ZA USNE VICE LIPSTICK


Udovoljite svojem poroku za ruževima svaki put kada ovu raskošno kremastu formulu nanesete na usne. Naš sustav Pigment Infusion System™ sa šest različitih finiša i zapanjujućim rasponom nijansi daje odlične rezultate.


TEĆNI PUDER STAY NAKED


Kada ste spremni za prekrivanje bez kompromisa, spremni ste za Naked. Stay Naked tekući puder pruža osjećaj gole kože, a istovremeno preobražava vaš ten. Koža izgleda prirodno, osvijetljeno i sjajno, kao prekrasna koža s kojom ste se rodili.


OLOVKA ZA OČI 24/7 GLIDE-ON EYE


Zasitite svoju požudu za bojom našom kremastim, dugotrajnim, vodootpornim tušem za oči - dostupan je u nijansama na koje ćete se odmah naviknuti.


SJENILO MONO EYESHADOW


Ovo će vas sjenilo oduševiti. Boja koja ostaje na kapcima. Sjaj koji vas neće iznevjeriti. Baršunasta glatkoća i sposobnost stapanja. Na dodir- poput antilopa. I dostupne su u ludom rasponu nijansi i finiša.


KOREKTOR STAY NAKED


Ova lagana formula s jakim prekrivanjem pruža osjećaj druge kože - za prekrivanje nesavršenosti bez efekta maske.


NAKED FLUSHED


Bronzer. Highlighter. Rumenilo. Nanesite svilenkaste kompaktne nijanse odvojeno, pažljivo kreirajući savršene konture ili pomiješajte sve tri zajedno.


Čekanju je kraj - Urban Decay je stigao u Inoma parfumeriju, SCC