Cerruti 1881 - probajte odoliti ekstremnim modelima ručnih satova

Na tržištu su postali sinonim za kvalitetu i sa pravom nose potpis poznate modne kuće Cerruti.

Ekskluziva u svakom smislu te riječi, glamur i luksuz, već odavno su i Inomini kupci prepoznali vrijednost ovog branda. Mnogi od vas ga biraju kao glavni modni dodatak svog biznis styling i postao je nezaobilazan poklon ukoliko želite nekome izmamiti osmjeh na licu.


CERRUTI MAIRA - ženski sat kojem ne možete odoljeti.


Dugogodišnje iskustvo u urarskom svijetu te u stalnoj trci sa fluktuirajućim trendovima nikad ne gubimo iz vida vaše potrebe zato za vas biramo talijanski dizajn sa švicarskom kvalitetom koji nalazimo samo u Cerruti 1881 satovima.


CERRUTI TURICCHI - muški multifunkcionalni sat, namijenjem za muškarce sa stilom.


Epiteti koji krase novu jesen/zima kolekciju 2019 godine su upečatljivi modeli bogati detaljima te spoj ne spojivog sporta i elegancije. Svi vi koji volite biznis stil ali ipak želite ostaviti dojam upečatljivim modnim dodatkom u novoj kolekciji ćete sigurno naći model za sebe.


CERRUTI CARINZIA - ženski sat za kreativne i poslovne žene, koje zauzimaju svoj stav.


Pripremili smo za vas i malo iznenađenje od sada jedan dio kolekcije možete pronaći po izuzetno povoljnim cijenama. Osjećajte se opušteno i ugodno u očaravajućoj atmosferi svih naših poslovnica i isprobajte novitete Cerruti 1881 kolekcije satova koje smo pripremili samo za vas.

Ukoliko više volite kupovati iz udobnosti svog doma kompletnu novu kolekciju možete pronaći ovdje.


Cerruti 1881 - probajte odoliti ekstremnim modelima ručnih satova