Festina satovi 2019 - Festina always fits!

Sa više od 30 godina tradicije Festina Group je prestižna internacionalna firma specijalizovana za proizvodnju pet prestižnih i konkurentnih brendova satova: Calypso, Lotus, Festina, Jaguar i Candino te dva brenda nakita: Lotus Style i Lotus Silver.


Više od 90 zemalja na pet kontinenata prodaje pet miliona satova godišnje.  Čast nam je biti dio ovog uspješnog lanca i distribucije. Inoma već duži niz godina donosi vam ovaj brend na bosansko-hercegovačko tržište. Izvrsna kvaliteta proizvoda je zadatak koji do kraja ispunjava Festina Group, a briga o postprodajnoj usluzi je u rukama Inominih vještih uposlenika. U nastavku vam donosimo neke novitete iz Festina svijeta.


GERARD BUTLER PONOVO AMBASADOR FESTINA BRENDA U KAMPANJI - FESTINA ALWAYS FITS

Festina always fits kampanja je prezentovana u martu 2019. godine u Lisbonu. Butlerov međunarodni profil, talenat i životne vrijednosti potvrđuju da je on savršen kandidat koji utjelovljuje vrijednosti brenda. Festina predstavlja Gerarda Butlera u njegovom najzahtjevnijem izdanju spontanog, punog šarma i harizme.


Kampanja od tri dijela, ujedinjena suptilnom zajedničkom niti, naglašava raznovrsnost Festininih satova i njihovog slavnog ambasadora, koji se savršeno prilagođava svakom od njih, bez gubitka svog karakterističnog stila ili elegancije.


FESTINA OFICIJALNI SAT ZA MISS FRANCUSKE 2019

Gospođica Vaimalama CHAVES je okrunjena za novu Miss Francuske 2019 godine i uz ovu titulu dobija i ulogu ¨muze¨ - osobe koja inspiriše Festinine dizajnere da stvore ultra ženstvenu kolekciju satova koju karekterišu šarm, glamur i ženstvenost.




FESTINA MADEMOISELLE UKRAŠENA SA SWAROVSKI ® KRISTALIMA

Kao primjer inovacija dvije kompanije se ujedinjuju 2017. godine sa ciljem da stvore kolekciju Festina Mademoiselle. Znanje austrijskog brenda korišteno je za izradu orginalnih brojčanika u različitim paletama boja sa posebnom ¨iskrom¨ koju daju Swarovski® kristali. 

Ovo partnerstvo nam i 2019. godine donosi pregršt koloritnih i ženstvenih satova koje možete pronaći u Vašim Inoma poslovnicama.


CHRONO BIKE. NOT ONLY FOR SPORT

Kao i do sada donosimo Vam priču sa najočekivanijim modelom Festina kolekcije - Chrono Bike.

U rukama Richarda Virenquea, bivšeg profesionalnog bicikliste i ambasadora za kolekciju, ovaj novi kronograf ponovno pronalazi svoju inspiraciju u svijetu biciklizma. 


Nova kampanja sa sloganom "ne samo za sport" daje jasnu poruku o multifunkcionalnosti sat i svestranosti njegove upotrebe u novoj Chrono bike kolekciji.


SPECIJALNO IZDANJE

Za one koji se žele istaknuti Festina predstavlja dva Chrono Bike F20451/1 i F20452/1 modela pod nazivom ¨SPECIAL EDITION¨ koji se izdvajaju posebnom IP završnom obradom u crnoj i plavoj boji. 

Oba modela predstavljena su u poklon kutiji Special Edition u kojoj dobijete dodatnu gumenu narukvicu i alat za laganu zamjenu remena.

LIMITIRANO IZDANJE

Dragulj u Chrono Bike serije je sigurno model: F20453/1, model urađen u specifičnoj Gun Metal sivoj boji, sa safirnim staklom koje je otporno na grebanje, zarobiti će srca muškaraca koji vole da imaju limitirana izdanja u svojoj kolekciji. Model je proizveden u 4.000 primjeraka i svaki je numerisan na poleđini kućišta. 


U poklon kutiji ćete pronaći i dodatni gumeni remen i alat za laganu zamjenu remena.

Related Products

Festina satovi 2019 - Festina always fits!