FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću

Međunarodna tradicija brenda Festina, sa svojim švicarskim osnivačem i više od 100 godina historije, označava visokokvalitetne satove po atraktivnoj cijeni. Osim najboljeg odnosa cijene i kvaliteta u industriji, Festina satovi ubjeđuju klasičnim i sportskim izgledom, što je pogodno za svaku priliku. Od Festine postoji širok izbor modela za muškarce i žene, koji su idealni modni dodatci..


Izraz "Swiss made" sinonim je za istinsko savršenstvo i profesionalnost. Festina sada dolazi s ekskluzivnom kolekcijom bezvremenskih satova koja bezuvjetno utjelovljuje suštinu, prestiž i znanje satova proizvedenih u Švicarskoj, zadržavajući izuzetne karakteristike, konačnu izradu i jedinstveni stil marke Festina.



Festina Swiss Made - F20005. Neodoljiv izbor svakog muškarca.



Svi ljubitelji satova znaju da satovi proizvedeni u Švicarskoj, pod pečatom "Swiss Made", predstavljaju pravu izvrsnost u izradi satova. Takvi su satovi izraz najviše kvalitete i preciznosti jer su komponente izrađene i satovi sastavljeni, gotovo u cijelosti u Švicarskoj.

Festina Swiss Made kolekciju satova, dizajniranih za bezuvjetne obožavatelje preciznosti i stila, možete istražiti u FESTINA GROUP poslovnici u SCC, Sarajevo. Klasična kolekcija sastoji se od satova sa kožnim ili nehrđajućim remenom, za njega i za nju. Ova kolekcija satova od nehrđajućeg čelika opremljena je švicarskim pokretom, safirnim kristalom i nudi vodootpornost od 100 m (10 ATM), a ima i zlatni IP model s kožnim remenom.



Festina Swiss Made F20014 i F20015 - satovi za nju i njega.



Festina Swiss Made F20010 i F20012 - satovi sa kožnim remenom jednostavno idu uz svaki outfit.


FESTINA SWISS MADE - Kolekcija koja će vas očarati kvalitetom i preciznošću