FUTURE FOREVER – Nova kolekcija For Art's Sake sunčanih naočala

Inoma vam donosi novu kolekciju dizajnerskog brenda naočala For Art's Sake, koji je upravo objavio svoj 8. spektar impresivnih modela: FUTURE FOREVER.

Dvanaest atraktivnih dizajna sunčanih naočala čine novu kolekciju koja uključuje i 5 novih parova optike.


FAS DIAMOND PINK - rozi model kojem ne možete odoljeti.


Nova kolekcija i popratni snimci kampanje slave buduću ženu ili praktičnu ženu današnjice - njene uspjehe, njene mane, snagu, i slabost. Baš kao što neke naše sunčane naočale nadograđuju estetiku 70-ih godina sa futurističkim značajkama, naša žena uči iz prošlosti i zauzeta je izgradnjom svijetle budućnosti za sebe.


FAS DYNASTY - za žene koje žele više.


Što imamo za vas ovaj put?

Potpuno nov, geometrijski oblik okvira mačjeg oka; više bisera; par dugih, tankih okvira pod nazivom Dynasty koji bi mogle biti najslađe sunčane naočale koje ste dosad vidjeli, i puno više metala.


FAS ACE PINK - za kreativne i poslovne žene, koje zauzimaju svoj stav.


Kao dio toga imamo i izdanje okvira s limitiranim izdanjima, a ne razlikuje se mnogo u kvaliteti od svega što su stvarali prije.


FAS MOON BLACK - za ljubitelje mjeseca i noći.


Govoreći o novoj kolekciji, kreativni direktor Xiwen je rekao:

Radio sam u trgovini Covent Garden kako bih služio kupcima i slušao njihove povratne informacije o fit, stilovima i bojama i iskoristio ih u kreiranje ove nove kolekcije i modela koje sam želio stvoriti. Mislim da je toliko važno da slušamo naše kupce, ali da pritom ne izgubimo FAS DNA - uvijek možete očekivati zabavne oblike s izuzetnim pojedinostima.


FAS DIAMOND CHAMPAGNE - sunčane naočale u obliku kocke, za one koje znaju svoj stil.


Sada star gotovo 4 godine, For Art's Sake je jedan od najvećih i uzbudljivih brendova naočala koje dolaze iz Londona. Brend se također našao u ormarima slavnih osoba, od Beyoncé i J Lo do Chrissy Teigen, Rita Ora i Gabrielle Union.


FAS MAD MAD BLACK - vanvremenskom stilu nikad nema kraja.


Kao i umjetničko djelo, FAS sunčane naočale dizajnirane su tako da oduševe - sunčane naočale koje nitko se još nije usudio sanjati!


Nova kolekcija je dostupna u Inoma Concept Store poslovnicama u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci.

FUTURE FOREVER – Nova kolekcija For Art's Sake sunčanih naočala