Inoma Loyalty Card - Nagrađujemo vašu lojalnost

Težeći ka tome da nagradimo Vašu lojalnost osmislili smo poseban program lojalnosti INOMA Card.

Zahvaljujući Vama koji pratite rast i razvoj Inome donosimo vam odgovore na ključna pitanja kako možete ostvariti pogodnost u našim poslovnicama.


ŠTA JE INOMA CARD PROGRAM?

Svaka Vaša kupovina nam je bitna stoga smo odlučili da bude nagrađena. INOMA Card je poseban način nagrađivanja Vaše lojalnosti. Svaka Vaša kupovina se vrednuje posebnim sistemom bodovanja koji možete iskoristiti u vidu popusta ili zamjenom za neki proizvod iz naših poslovnica.




KAKO POSTATI ČLAN INOMA LOYALTY PROGRAMA?

Prilikom Vaše naredne kupovine u našim poslovnicama možete da ispunite pristupnicu nakon čega ulazite u naš program nagrade Vaše lojalnosti.


KAKO MOGU ZARADITI INOMA CARD "DEVETKE"?

Pri svakoj kupovini ostvarujete pravo da unesete ostvarenu kupnju na Vašu INOMA karticu. Prilikom plaćanja proizvoda na kasi naglasite da imate našu karticu, nakon čega će vam kupovina biti unesena.


KAKO MOGU POSTIĆI VIP STATUS?

INOMA sistem lojalonsti posjeduje četiri razreda i četiri praga. Svaki razred ima različit vrijednost ¨devetke¨ koju ste zaradili kupovinom u našim poslovnicama. Razred u koju ulazite prilikom popunjavanja članstva je D gdje za svaki potrošenih 10,00KM Inoma vam daje 0,50KM. U naredni razred C prelazite nakon potrošenih 1.000,00KM u našim poslovnicama nakon čega se vrijednost Vaše ¨devetke¨ povećava na 0,75KM. Radi lakšeg razumjevanja u tabeli ispod imamo prikazan detalajn opis na koji način vrjednujemo vašu lojalnost i kako možete doći do VIP statusa.


RazredVrijednost kupovineBroj devetki = vrijednost kupovine / 10Vrijednost devetki
D 0,00 KM - 1.000,00 KM 0 - 100 0,50 KM
C 1,010,00 KM - 2.000,00 KM 101 - 200 0,75 KM
B 2.010,00 KM - 4.000,00 KM 201 - 400 1,00 KM
A 4.010,00 KM - 6.000,00 KM 401 - 600 1,50 KM



KAKO PROVJERITI STANJE DEVETKI?

Za više informacija, kao i za provjeru trenutnog stanja devetki INOMA Card otvorite inomacard.inoma.ba  i u predviđena polja unesite broj kartice. 

Nadam se da smo Vam odgovorom na najčešće postavljena pitanja uspjeli približiti naš način vrednovanja Vaše lojalnosti. Bitno je napomenuti da u programu lojalnosti može da učestvuje cijela Vaša porodica, samo prilikom kupovine moraju da daju ime i prezime osobe na koju žele da se unese ostvarena kupovina, dok iznos sa kartice može se skinuti isključivo lično uz prikaz INOMA Card na uvid.


NA SVE OVO PRIPREMILI SMO VAM I ŠLAG NA TORTU - INOMA DAY!

Svakog 9. u mjesecu u našim poslovnicama: INOMA Concept Store – Alta Shopping Centar, INOMA Parfumerija – Importanne Centar, INOMA Satovi, Nakit i Naočale – BBI Centar, INOMA Concept Store – Bingo City Centar, INOMA Concept Store - Delta Planet organizujemo INOMA DAY.



Kako su nam devetke bitne u našem poslovanju i imidžu tako na ovaj dan nagrađujemo Vas sa duplim bodovima na Vašoj INOMA kartici. Da bi taj dan bio dinamičan pripremili smo i mala iznenađenja i event za sve Vas koji volite da provodite vrijeme u našim poslovnicama družeći se sa uvijek nasmijanim i edukovanim osobljem.



Inoma Loyalty Card - Nagrađujemo vašu lojalnost