KILIAN PARIS – BEZVREMENSKI LUKSUZ!

KILIAN PARIS je niche parfemska kuća iz Pariza koju na bosanskohercegovačkom tržištu možete pronaći ekskluzivno u Inoma dućanima. Osnovao ju je Kilian Hennessy, unuk osnivača LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), najveće svjetske grupacije luksuznih brendova i nasljednik moćne loze Hennessy, najpoznatijeg proizvođača konjaka.

CALYPSO STREET STYLE SAT

Nakon studija jezika na pariškoj Sorbonni, Kilian se posvetio parfumerstvu učeći od najboljih, a 2007. godine je osnovao vlastitu parfemsku kuću i od tada ne prestaje oduševljavati.


„Želja mi je da moji mirisi ne nalikuju na ništa slično kreirano u prošlosti, nego da vode na neka nova olfaktorna putovanja“.


Kreirajući neočekivane olfaktorne kompozicije, utjelovljuje ultimativnu sofisticiranost i bezvremenski luksuz i to se zaista ogleda u svakom detalju - od prezentacije do mirisa: pakovani su u drvene lakovane kutije, luksuzne coffrette, ukrašene pozlaćenim detaljima i postavljene baršunom, a radili su ih legendarni svjetski parfumeri. Kilian Paris je uistinu utjelovljenje profinjene, zavodljive, mračne i tajanstvene estetike, kako u vizualnom, tako i u olfaktornom smislu.



Odrastao uz opijajuće mirise konjaka, podruma punih drvenih bačvi i egzotičnog duhana, upravo će atmosfera ostati glavna emocija koju želi ispričati kroz mirisnu harmoniju nota. Osjetit ćete naziv parfema, a priča će se upravo otkriti na vašoj koži: trenutak kad miris postane pravo umjetničko djelo! Raskošan, ekstravagantan i osebujan, kroz svoje snažne i erotične parfeme Kilian uspješno nastavlja obiteljsku tradiciju luksuza i ljepote – parfemi su vrlo senzualni, snažni i animalni, a tvore ih vrijedni i rijetki sastojci iz svih krajeva svijeta kombinirani u mirisne senzacije neobične ljepote.


“Kreiram mirise koji izražavaju emociju opisanu u njihovom imenu”, kaže KIlian.


Inovativno, Kilian njeguje i eco - luxe filozofiju pa se tako sve bočice parfema mogu ponovo dopuniti a coffreti se mogu koristiti kao torbice ili kutije za nakit jer pravi luksuz traje cijeli život! U ponudi možete pronaći dopunjive bočice parfema sa ili bez coffretta, refill kojim ih možete dopuniti, travel setove omiljenog parfema za ponijeti te veličanstvene carafes! Ne zaboravite da je užitak još i veći uz prateću liniju za njegu tijela – kombinujte najdraži parfem sa gelom za tuširanje ili body losionom za potpuni ugođaj!



Svi oni koji vole intrigantne i senzualne mirise, pronaći će svoj omiljeni, jer Kilian je parfemska kuća koja će Vas uistinu oboriti s nogu!

Kilian Paris parfeme možete pronaći ekskluzivno u Inoma Parfumeriji Sarajevo City Centar, Inoma Concept Storeu Delta Planet Banjaluka ili na web shopu.

KILIAN PARIS – BEZVREMENSKI LUKSUZ!