Lotus Silver - urbana elegancija

Lotus je brend koje je svoje putovanje započeo u Festina grupaciji još davne 1980. godine. Danas vrijedi za svjetski poznati brend čije karakteristike najviše odgovaraju najzahtjevnijem dijelu naše publike- ¨omladini¨.

Pod krilima ovog loga LOTUS nalaze se tri brenda: LOTUS, LOTUS STYLE i LOTUS SILVER. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo da od sada u našoj Festina poslovnici u Sarajevo City Centru možete pronaći široki asortiman satova i nakita koji nose poznati naziv LOTUS.


Lotus Silver - Tree of Life kolekcija namijenjena zaljubljenicima prirode i spiritualnosti.


U današnje vrijeme jako je teško naći komade srebrenog nakita čiji je dizajn suvremen i moderan, a istodobno cjenovno prihvatljiv. Tražeći idelan brend koji će zadovoljiti pomenute kriterije naš menadžment nalazi idealno rješenje.


Lotus Silver - IT kolekcija omogućuje idealan spoj vatrenosti i elegenacije. Samo rijetki se pronalaze!


Lotus lansira 2011. godine u svijetu novu marku ¨Lotus Silver¨ gdje su klasični elementi obogaćeni urbanim i modernim detaljima za Vas koji imate poseban istančan ukus i oko za lijepo. Nakon brojnih pozitivnih komentara na svjetskoj razini posebno smo ponosni što od jula 2019. u našoj poslovnici možete pronaći Lotus Silver nakit.


Lotus Silver - TRENDY kolekcija ostavit će sve trendove iza sebe. Jednostavno neodoljiva!


Namijenjen je ženama koje žele da unesu urbanu notu u svoj styling, a da zadrže svoj identitet i romantičnu dušu.


Lotus Silver - MYSTIC kolekcija zbog svoje mističnosti povećava čari svake žene.


Lotus Silver - urbana elegancija