MAC kozmetika - iznenađenjima nikad kraja!

Nakon pola godine od otvorenja specijalnog Inoma Concept Store u Delta Planet centru, Banja Luka, Inoma vam ponovo donosi iznenađenje.

Od sada ekskluzivno MAC - idealan i svjetski profesionalni kozmetički kutak, koji iz dana u dan povećava svoju slavu, možete posjetiti u Inomi.


AMBIJENT - jednostavno najbolji za sve. 


Za one koji baš nisu sigurno odakle potiče MAC kozmetika i zbog čega je zastupljena u 110 zemalja svijeta, u nastavku teksta otkrijte.


KANADSKI BREND. UNIVERZALNO VOLJEN.


OSOBLJE - edukativno i veoma ljubazno će vam biti na raspolaganju.


MAC je originalni brend za sve ljubitelje pop-kulture, čija ga je kreativnost, samoizražavanje i umjetnost učinila vodećim i najuključenijim makeup brendom.


MAC KUTAK - ekskluzivni kutak u Inoma Concept Store koji će od sada krasiti ambijent poslovnice.


Svaka slavna osoba koja je zaljubljenik make up proizvoda želi da se njeno ime uklopi u MAC-ove čuvene palete sjena, setove četkica ili ruževa za usne, ali samo je nekoliko sretnih legendarnih dama uspjelo da dobije svoju kolekciju. Tako su Rihanna, Mariah Carey, Nicki Minaj, Sharon i Kelly Osbourne bili jedni od nositelja kozmetičkih kolekcija.


ALL AGES. ALL RACES. ALL GENDERS.


MAC KOZMETIKA ZA SVE - gdje i najmlađi biraju za sebe.


MAC kao ponosna zajednica slavi različitost i individualnost, zbog čega svoje proizvode ne limitira na samo jednu target grupu, već za sve starosne dobi, sve rase i sve spolove.


VRHUNSKI AUTORITET BOJA.


ŠARENE POLICE - prepune make up asortimana za svačiji ukus. 


Njihov pristup je od samog početka bio šik i urban. U raznolikom asortimanu proizvoda možete pronaći veliki izbor make up proizvoda za sve tipove i nijanse kože, te široku paletu proizvoda za oči, usne i obraze. U jednoj godini znaju plasirati do 50 novih kolekcija, što znači da u Inoma MAC kutku svaki mjesec možete očekivati novitete ili limitirane kolekcije.


EKSKLUZIVA - koju nećete naći baš nigdje, osim u Inoma Concept Store, Banja Luka.


U svim MAC prodajnim mjestima, pa tako i u Inoma Concept Storeu, nalaze se profesionalni make up artisti koji će sa vama rado podijeliti najnovije beauty trendove te vam detaljnije objasniti zašto MAC kozmetika ima obožavatelje širom svijeta.

MAC kozmetika - iznenađenjima nikad kraja!