Od 1884, ovaj italijanski brend predstavlja jedan od najekskluzivnijih brendova u naočalama. Savremeni dizajn, jedinstveni stilovi i glamurozni detalji kombinuju se sa vrhunskom kvalitetom. BVLGARI je pozicioniran kao brend na najvišem nivou za naočale kao nakit, sa svojim luksuznim italijanskim zanatstvom i smjelim stilom.

Bvlgari logo

Za koga su BVLGARI naočale?

BVLGARI naočale su za sve one koji vole detalje, sitne ukrase i nakit. Za one koji su ljubitelji italijanskog dizajna i historije rimskog carstva.

Materijal

Veći dio naočala sadrži dragocjene materijale poput zlata, dragog kamenja i austrijskih kristala i pažljivo su napravljene sa bezvremenskim dizajnom. Okviri su izrađeni od antialergijskog acetata ili nehrđajućeg čelika. Leće su od stakla ili polikarbonata – najlakšeg materijala za izradu. Pružaju 100% UV zaštitu i daju veliku otpornost na grebanje i udarce.

Održavanje

Treba se voditi računa da se naočale skidaju s lica nježno i sa obje ruke, da ne bi došlo do savijanja okvira. Na ovaj način će se spriječiti prouzrokovanje nelagode i problemi sa oštrinom. Sunčane naočale sa polikarbontskim okvirom se ne bi trebale ostavljati na suncu. Leće se nikad ne bi trebalo ostavljati prema dole. Da bi se naočale očistile potrebno je da se okvir očisti sa toplom vodom kako bi se uklonila nečistoća, i zatim leće osušiti mekanom krpom. Izbjegavajte sredstva za čišćenje i sapune koji sadrže kreme.

Garancija

Sve naočale iz BVLGARI brenda imaju garanciju do 24 mjeseca od dana kupovine proizvoda. Garancijom su obuhvaćene fabričke greške pri proizvodnji i montaži naočala. Pod garancijom ne spadaju mehanička ili hemijska oštećenja, kvarovi nastali nepravilnim rukovanjem ili zahvatima neovlaštene osobe, i ukoliko kupac ne posjeduje garantni list ili račun.

Oficijalna stranica: www.bulgari.com

Bvlgari sunčane naočale