Prada Linea Rossa kolekcija naočala je inspirisana estetikom sportskog duha i življenja. Kao rezultat vještih proizvodnih tehnika i naprednih tehnologija, svaki model je karakterisan elegantnim stilom i modernim siluetama.

Prada Line Rossa logo. Prada sport logo.

Za koga su PRADA LINEA ROSSA naočale?

PRADA LINEA ROSSA naočale su za muškarce koji vole kombinaciju relaksacije i dinamičnost, elegancije i sportskog duha.

Materijal

Okvir modela naočala je izrađen od lakog nehrđajućeg čelika za veću komfornost ili od visoko kvalitetne gume sa otpornošču vodu, hladnoću i abroziju. Visokokvalitetne leće su proizvedene od polikarbonata ili od mineralnog stakla koji imaju 100% UV zaštitu. Slavni crveni logo branda je ugraviran na ručkice, radi prepoznatljivosti.

Održavanje

Veoma je bitno da se naočale skidaju s lica nježno i sa obje ruke, da ne bi došlo do savijanja okvira. Na ovaj način će se spriječiti prouzrokovanje nelagode i problema sa oštrinom. Sunčane naočale sa polikarbontskim okvirom se ne bi trebale ostavljati na suncu. Leće se nikad ne bi trebalo ostavljati prema dole. Da bi se naočale očistile potrebno je da se okvir očisti sa toplom vodom kako bi se uklonila nečistoća, i zatim leće osušiti mekanom krpom. Izbjegavajte sredstva za čišćenje i sapune koji sadrže kreme.

Garancija

Sve sunčane naočale iz PRADA LINEA ROSSA kolekcija imaju garanciju do 24 mjeseca od dana kupovine proizvoda. Garancijom su obuhvaćene fabričke greške pri proizvodnji i montaži naočala. Pod garancijom ne spadaju mehanička ili hemijska oštećenja, kvarovi nastali nepravilnim rukovanjem ili zahvatima neovlaštene osobe, i ukoliko kupac ne posjeduje garantni list ili račun.

Oficijalna stranica: www.prada.com

Prada Linea Rossa sunčane naočale. Prada sport sunčane naočale.